Trimeri testere delovi oprema servis.. demon.rs

 

Bavimo se prodajom robe preko interneta . Od 2016. godine smo distributeri Poljskog brenda DEMON.RS https://demon.rs do danas. Sa demonom smo stekli veliku popularnost a i kupce širom Srbije ali i regiona. Od 2017 godine uvozimo i plasiramo delove kako za demon proizvode tako smo proširili ponudu na sve ostale brendove i uređaje sa ovih prostora. Od 2017 godine puštamo sajt https://zakucuibastu.rs/ i proširujemo našu ponudu na opremanju vaših kuhinja i bašta. od 2019. puštamo naš treći sajt https://agmvilager.rs/ za prodaju delova i opreme za vaše alate.

Nalazimo se u Prijepolju .

Zahvaljujući Vama dostigli smo ovaj nivo i zadržaćemo naš moto da naša mušterija mora biti zadovoljna. Naše mušterije kao i mi poslujemo po principu svi zadovoljni na obostrano zadovoljstvo. Na Vaš zahtev od ove godinea i nedostatkom Demon -Mar Polovih proizvoda ( zbog korone) proširujemo našu ponudu sa renomiranim prodavcima delova na ovim prostorima ko što su Villager AGM i Womax .

Zastupnici smo https://demon.rs

brenda a od 2020 naš prodajni program je obogaćen i drugim brendovima.

Sve za vaš dom i baštu po najpovoljnijim cenama. Sve je novo, originalno i fabrički zapakovano! Pozovitei postanite takodje naš kupac, a mi ćemo opravdati vaše poverenje. Pridružite se hiljadama zadovoljnih mušterija. Uvek na raspolaganju za vas. Najbolji odnos cene i kvaliteta.

https://demon.rs/product-category/akcija/ Pogledajte proizvode na akciji. https://demon.rs

 

Коментари