Motorni trimer Keno KE-530X cena 80 eura

NOVO U FABRIČKOM PAKOVANJU
GARANCIJA 2. GODINE
Kada se koriste motorni trimeri za travu za poslove košenja prednosti jesu potpuna mobilnost u radu i mogućnost rada na svim terenima i površinama bez obzira na stepen urešenosti. U većini slučajeva trimeri za travu su opremljeni i glavom sa strunom koja je namenjena košenju trave i metalnom trokrakom zvezdom, metalnim cirkularom koji su namenjeni košenju šiblja i drvenastih stabljika. Trimeri se mogu koristiti na svakom terenu bez obzira na nagib i ostale karakteristike terena, a zbog svoje fleksibilnosti primenu nalazi i u poljoprivredi za košenje trave između zasada i u voćnjacima.
Prvi uređaj ovog tipa nastao je 1970 godine na osnovu ideje Džordž Bаllаsa iz Hjustona a kao inspiracija poslužila mu je četke zа čišćenje i аutomаtsko prаnje vozilа. Kvalitetan travnjak pored adekvatne vlage kao drugi najbitniji faktor podrazumeva adekvatno košenje. Treba izbegavati previše nisko trimovanje trave jer to nepovoljno utiče na nju.
Za uredan izgled travnjka potrebno je da noževi uvek budu ošti u suprotnom travnjak može izgledati neuredno i iskrzano. Prilikom kosidbe trimovanjem treba travu ostaviti na visini 3-4 cm odnosno nikada odejednom ne treba skidati više od 2/3 trave
Motorni trimer Keno KE-530X
NOVO U FABRIČKOM PAKOVANJU
GARANCIJA 2. GODINE
Karakteristike:
-Snaga:1,9KW;2,5KS
-Zapremina:52ccm;3000 o/s
-Uputstvo na srpskom
Uz proizvod se dobija najlon i metalno sečivo, naočare i rukavice
—————————————————-
-Dobijate pisanu garanciju od 2 godine
-Obezbedjen servis u Subotici
-Troškove prevoza u slucaju servisa placa kupac
-Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja robe

Коментари

Постави коментар