Motorna testera Demon od 4.4 ks od danas je na promotivnoj akcijskoj ceni od 12.000 dinara.

Testera je već duže vreme na našem tržištu i opravdano zauzela visoko mesto u radu i izdržljivosti i opravdano je bije glas da izdržava seču sa markiranim testerama.Inače testera je namenjena za sečenje 200 m3 drva godišnje , što je više nego dobro. Sa 180evra koliko je bila njena prvobitna cena je bila na akciji 110 evra i ta je cena bila ista kod svih prodavaca i preprodavaca.

Od nedavno sve što vredi i što je provereno dobro kao i ovu testeru su kopirali i na tržište izbacili kinesku testeru pod nazivom Demon koja nema ništa zajednički sa našim modelom.

Odgovor na ta dešavanja je nova testera od 3 konjske snage po ceni od 80 eura i Akcijska prodaja dosadašnje testere 4.4 k.s koja se prodavala po ceni 110 evra na novu cenu 100 eura.

Kvalitet i karakteristike su iste a ovakva cena je u cilju upoznavanja sa brendom Demon koji pored testera ima veliku lepezu proizvoda kao sto su; trimer , automizer, bušač rupa ,mašinice za šišanje i još drugog alata.

U nastavku teskta upozorenje - KOPIRANA TESTERA DEMON




Već duže vreme na našem tržištu se nudi kopirana i u kini odrađena testera pod nazivom DEMON na kojoj su napisali MADE IN POLAND.
Obaveštavamo naše kupce da je to zapravo testera Garden Fild koja se kod nas prodaje za 50 evra.Evo pogledajte slike i sami se uverite ;



Naše  originalne  Demon testere  ovako izgledaju;

Demon motorna testera motorka 3 k.s prvi snimak

Demon motorna testera motorka 4.4 ks drugi snimak

 


062/1447895

http://demontesteratrimer.blogspot.rs/
https://www.facebook.com/trimeritestere/
Garancija

Коментари